Skip to main content

Atenție, șoferi! Trafic închis azi, la trecerea de cale ferată, la intrare în Giarmata! Circulație deviată pe rute ocolitoare

Vești proaste pentru șoferi! Autoritățile anunță închiderea temporară a circulației la trecerea de cale ferată de pe DJ 691, la intrare în Giarmata.

Sunt anunțate lucrări în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată. Acestea fac parte din modernizarea tronsonului 2 – extindere la patru benzi a porțiunii de la Centura Timișoarei la Autostrada A1.

Traficul rutier va fi închis astăzi între orele 10:00 și 14:00.

În acest interval, circulația va fi deviată pe ruta ocolitoare DC 58: intersecție DJ 691 cu DC 58 (Giarmata) – trecere la nivel cu calea ferată DC 58 – DJ 691.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție și să urmărească semnalizarea rutieră de la fața locului.

Pe cea mai mare parte din acest sector (Centura Timișoarei – Autostrada A1) este deja turnat asfalt la nivel de strat de uzură, lucrările fiind în curs de finalizare pe toate cele 4 benzi ale porțiunii dintre Centura Timișoarei și nodul de urcare pe A1. S-au montat, de asemenea, parapetele de delimitare a sensurilor și s-a realizat cea mai mare parte din marcajul rutier și semnalizarea verticală.

Lucrările, în valoare de 58.499.264 lei plus TVA, sunt aproape gata, astfel că şoferii circulă deja pe două benzi spre şi dinspre autostradă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.