Skip to main content

Atenţie, şoferi! Se opreşte traficul, cu intermitenţe, pentru montarea grinzilor la conexiunea Centurii de Sud cu DJ 591 Timişoara – Sânmihaiu Român!

DRDP Timişoara anunţă că miercuri, 20 martie, începe montarea a patru grinzi la la conexiunea șantierului centurii Timișoara Sud cu DJ 591 Timişoara-Sânmihaiu Român.

Începând cu ora 10 dimineaţa, traficul va fi oprit intermitențe, timp de circa 20 de minute, pentru ridicarea fiecărei grinzi.

Peste 630 de muncitori s-au aflat pe șantierul centurii Timișoara Sud săptămâna trecută, continuând ritmul de lucru în două schimburi, inclusiv pe timpul nopții.

Pe lângă lucrările specifice la terasament, șanțuri, pasaje și poduri, s-a intervenit și la cele două parcări care vor fi pe traseu, la compactarea stratului de umplutură din balast, precum și la intersecția cu str. Trandafirilor din Giroc„, transmite DRDP Timişoara.

Totodată, DRDP mai anunţă că pe bucata de centură, deja funcţională, din partea de nord, încep lucrări de reparații și înlocuire a rosturilor de dilatație. Vor fi două zone unde se va lucra în următoarele săptămâni. La primul punct de lucru, la podul peste canalul Behela, s-a montat semnalizarea rutieră.

Pe durata lucrărilor, traficul se va desfășura alternativ, cu restricții de viteză, fiind montat și semafor temporar.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.