Skip to main content

Biciclist căutat de Poliţie, după ce a băgat un om în spital! Ajută-i pe oamenii legii să îl găsească!

Un bărbat de 49 de ani din Timişoara a ajuns la spital, după ce a fost accidentat de un biciclist care nici măcar nu a oprit să vadă în ce stare este victima.

S-a întâmplat pe Splaiul Tudor Vladimirescu, în urmă cu cinci zile, iar de atunci, oamenii legii încearcă să afle cine este biciclistul şi unde ar putea fi în aceste momente.

Acum, oamenii legii fac apel şi la populaţie, pentru a-l identifica şi pentru a-l duce la audieri, în contextul în care, pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.

„În data de 14.03.2024 în jurul orei 16:27, un participant la trafic în calitate de biciclist se deplasa pe Splaiul Tudor Vladimirescu dinspre strada Miron Costin înspre bulevardul 16 Decembrie 1989 din Timișoara, pe pista destinată bicicliștilor, iar la un moment dat a surprins și accidentat un pieton, în vârstă de 49 de ani, care se deplasa de pe trotuar înspre marcajul pietonal pentru a se angaja în traversarea drumului public. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, iar biciclistul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, transmite IPJ Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.