Skip to main content

Atenție, șoferi! Se închide traficul rutier pe o arteră importantă din Timișoara! Și circulația tramvaielor e întreruptă

Restricții de circulație, în weekend la Timișoara. Se închide traficul rutier pe o arteră circulată din oraș.

CITEȘTE ȘI: Un copil și-a pierdut viața, în urma unui accident rutier! Medicii s-au chinuit să-l resusciteze pe marginea drumului 

Primăria Timisoara anunță  închiderea traficului rutier pe strada Dr. Iosif Nemoianu, pe tronsonul cuprins între strada Coriolan Brediceanu și bd. Republicii, inclusiv a circulației tramvaielor, în perioada 13-14 noiembrie. Se vor face lucrări de așternere mastic bituminos la linia cale tramvai.

De asemenea, traseul mijloacelor de transport în comun va fi deviat, în weekend.

Șoferii sunt sfătuiți să evite zona cât timp se lucrează pentru a evita posibilele ambuteiaje.

 CITEȘTE ȘI: Puţine cazuri noi de COVID, raportate azi de autorităţi! Presiunea este însă pe secţiile ATI, sunt aproape 1.800 de pacienţi acum

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.