Skip to main content

Atenţie, şoferi! Se închide circulaţia la intersecţia dintre bulevardul Take Ionescu şi strada Dimitrie Gusti

Intersecția dintre bulevardul Take Ionescu și strada Dimitrie Gusti va fi închisă, de azi, 4 august 2023, ora 18:00, până mâine, 5 august 2023, ora 09:00.

Închiderea completă a acestei intersecții este necesară pentru realizarea lucrărilor din cadrul proiectului ,,CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare, Timișoara Nord – lot 2”.

Fiind vorba de o zonă cu trafic intens, închiderea intersecției este singura modalitate de a asigura condițiile necesare pentru desfășurarea lucrărilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.