Skip to main content

Atenție, șoferi! Primăria Timișoara anunță restricții de circulație și străzi închise complet traficului până la sfârșitul anului

Vești proaste pentru șoferii timișoreni! Municipalitatea anunță că în perioada următoare vor fi închise mai multe străzi din oraș pentru modernizarea acestora sau a rețelelor de apa și canalizare.

Așadar, începând de azi și până în 24 decembrie se va închide traficul rutier pe strada Adam Mickiewicz.

Totodată, în acest weekend, mai exact de sâmbătă dimineața de la ora 5.00 și până duminică la ora 15.00 pe relația Calea Circumvalațiunii, Calea Torontalului, Calea Aradului, respectiv Piața Consiliul Europei, în vederea executării lucrărilor de așternere a stratului de uzură. Pentru derularea acestor lucrări este necesară închiderea circulației, după cum urmează:

  • Pe Calea Circumvalațiunii se va închide sensul de mers spre Calea Aradului, pe relația de ieșire din oraș;
  • Pe Calea Torontalului se închide sensul de mers spre Calea Aradului, respectiv spre Piața Consiliul Europei. Rămâne deschisă circulației rutiere relația spre Calea Circumvalațiunii;
  • Pe Calea Aradului se închide sensul de mers spre Calea Circumvalațiunii, respectiv spre Calea Torontalului.

De luni, 28 august și până duminică, 10 septembrie se va închide traficul rutier pe strada Banul Severinului.

Apoi în perioada 10-30 septembrie, municipalitatea anunță că se va închide traficul rutier pe strada Alexandru Xenopol. Menționăm că, atât strada Banul Severinului, cât și strada Xenopol vor fi închise în intervalul orar 07:00 -17:00.

Din 31 august și până în 22 septembrie strada Bârzava va fi închisă traficului rutier, pe tronsonul strada Taborului –  strada Lisabona.

Alte restricții vor fi instituite în perioada 28 august – 27 noiembrie. Atunci, traficul rutier va fi restricționat pe străzile Ovidiu Balea și Mircea cel Bătrân, în vederea realizării unei noi străzi de legătură între cele două menționate.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.