Skip to main content

Atenție șoferi! Primăria anunță noi restricții de circulație! Când și unde se va închide traficul rutier în perioada următoare?

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat mai multe închideri de circulație, în perioada următoare.

Măsurile sunt luate pentru organizrea unor evenimente și a executării unor lucrări de infrastructură de pe raza orașului.

Astfel că, astăzi și mâine, până la ora 06:00, traficul rutier va fi închis în Piața Avram Iancu pentru organizarea Rugii Cartierului Mehala.

Totodată, mâine, circulația rutieră va fi închisă, în intervalul orar 9:00-10:30 , pentru desfășurarea evenimentului sportiv “Crosul Ziua Olimpică-2024“, pe următorul traseu: Parcul Copiilor – malul Canalului Bega (până la Facultatea de Hidrotehnică – splaiul Spiru Haret) – strada George Enescu – strada Academician Alexandru Borza – intrare Parcul Rozelor.

De asemenea, traficul va fi închis în perioada 15.06.-31.07., în intervalul orar 9:00-17:00, pe strada Intrarea Cucului, pe tronsonul cuprins între strada Frunzei și imobilul de la bl.2, scările A și B, în vederea executării lucrărilor la obiectivul ”CL13 : Execuție rețele de apă și canalizare, Timișoara Sud Lot 1”.

În plus, sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 17.00, se va închide parcarea din Piața Iancu Huniade (Parcarea Modex, respectiv cea destinată autocarelor), pentru organizarea evenimentului ”All Clear – Safe Roads ”.

Primăria recomandă șoferilor să folosească rute alternative pe perioada desfășurării evenimentelor și a lucrărilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.