Atenție, șoferi! Polițiștii locali dau amenzi și ridică mașinile care staționează în locurile amenajate pentru încărcarea autovehiculelor electrice!

A crescut numărul sesizărilor din partea timișorenilor care reclamă faptul că unii șoferi opresc sau staționează pe locurile destinate încărcării autovehiculelor electrice din oraș.

Cele mai multe sesizări de acest gen au fost înregistrate pe strada Gheorghe Dima, în apropierea Parcului Botanic, pe bulevardul Revoluției, vizavi de Consiliul Județean, pe bulevardul Mihai Viteazul, pe Martin Luther, Republicii, pe Calea Aradului și la Modex, în zona centrală.

Un număr de 21 de conducători auto care au fost depistați în această situație au fost sancționați de polițiștii locali în ultimele două săptămâni.

Stațiile pentru încărcarea autovehiculelor electrice sunt prevăzute cu indicatoare rutiere, cei care își parchează acolo mașinile riscând sancțiuni  cuprinse între 290 și 725 lei și chiar ridicarea acestora. Un astfel de caz este cel al unui timișorean care a staționat ieri cu autoturismul pe astfel de locuri marcate și semnalizate de pe strada Gheorghe Dima.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să nu blocheze aceste stații pentru a evita să fie sancționați. Locurile destinate încărcării autovehiculelor electrice, alături de cele destinate anumitor activități precum taximetria, cele destinate îmbarcării sau debarcării turiștilor, precum și cele special amenajate pentru persoanele cu dizabilități sunt zone marcate corespunzător, motiv pentru care semnificația indicatoarelor trebuie respectată”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.