Skip to main content

Atenție, șoferi! Două drumuri din Banat, închise din cauza ninsorilor și a viscolului!

Două drumuri din Banat, închise din cauza condițiilor meteorologine nefavorabile, mai exact din cauza ninsorilor abundente și a viscolului.

Este vorba despre două drumuri din Caraș-Severin, DJ 582E, tronson Popas Prislop- Stațiunea Semenic, respectiv DJ 608A tronson Telescaun – Stațiunea Muntele Mic,

Restricțiile de circulația au intrat în vigoare începând cu ora 14.00 și vor rămâne în vigoare până la remedierea situației și desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranţă.

Poliția Caraș-Severin anunță că în acest moment nu sunt autovehicule sau persoane blocate pe traseu.

Vă rugăm ca, înainte de a pleca la drum, să vă informați în legătură cu situația de trafic din zonele pe care urmează să le tranzitați și să respectaţi restricțiile de circulație impuse, semnalizarea rutieră, precum și semnalele polițiștilor rutieri”, transmite IPJ Caraș-Severin.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.