Skip to main content

Atenţie şoferi dacă plecaţi la drum! Se lucrează pe A1 între Timişoara şi Lugoj

Continuă lucrările pe autostrada A1 astăzi şi mâine, pe tronsonul Timişoara – Lugoj.

CITEŞTE ŞI: UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila își deschide joi porțile la Timișoara!

Astfel, se va circula cu restricții pe sensul de mers Lugoj – Timișoara, la pozițiile kilometrice 480+900, doar astăzi și la 492+700 atât azi cât şi maine, unde se va lucra pe banda a 2-a.

Pe sensul de mers Timișoara – Lugoj, se va lucra pe banda a 2-a, marți și miercuri, la km 472+300 – km 473.

Circulația pe ambele sensuri se va desfășura pe banda de urgență și pe prima bandă.

CITEŞTE ŞI: Florile de la Michelangelo, rupte din nou de tineri! Au fost amendați usturător!

Reprezentanţii DRDP Timişoara recomandă conducătorilor auto să reducă viteza în zona lucrărilor, să respecte indicaţiile semnalizărilor rutiere şi să circule cu atenţie sporită.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.