Skip to main content

Continuă campania de plantare la șoseaua ocolitoare din Giarmata! Hai şi tu să dai o mână de ajutor!

Asociația Verde de Banat continuă campania de plantare și în această primăvară.

La sfârșitul acestei săptămâni, Asociația Verde de Banat va continua acțiunea de plantare înspre autostradă, pe raza localității Giarmata.

CITEŞTE ŞI: Accident înfiorător! Un bărbat a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina într-un tir

Acțiunea va avea loc mâine, de la ora 10:00, iar organizatorii anunță că în fiecare weekend cu vreme bună, luna aceasta, vor avea activități de plantare.

De asemenea, sunt invitați să se alăture acțiunii toți cei care doresc să contribuie la transformarea zonei într-un spațiu verde, care să asigure o mai bună calitate a vieții pentru timișeni.

Organizatorii vor pune la dispoziția voluntarilor puieții de arbori, uneltele necesare, deși aceștia anunță participanții că își pot aduce propriile instrumente specifice, precum și o masă caldă de prânz, apă, ceai, cafea și gustări.

Doritorii sunt rugați să vină echipați corespunzător pentru o activitate pe teren, cu îmbrăcăminte și încălțăminte adecvate.

Asociația Verde de Banat a derulat în anii precedenți numeroase activități de plantare, la centura verde a orașului, la Giarmata, Jebel, Checea, Otelec etc. De asemenea, a inițiat și organizat proiectul „Un județ de 10”, în cadrul căruia zeci de școli din mai multe localități timișene au primit puieți de arbori pentru a-i planta împreună cu elevii și profesorii.

Pentru informații suplimentare, toți cei interesați pot lua legătura cu organizatorii la numerele de telefon 0728961929 și 0759034915, Iosif Martinescu, președintele Asociației Verde de Banat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.