Skip to main content

Asistenta medicală care îşi jefuia pacienţii! Îi prefera pe cei bătrâni, de la care fura tot ce prindea

Aproape un kilogram de aur, 15.000 de lei şi 1.500 de euro au confiscat poliţiştii din casa unei asistente medicale care, profitând de meseria ei, jefuia oameni bătrâni şi bolnavi.

Femeia, angajată a spitalului din Ilia, judeţul Hunedoara, îi aborda pe pacienţii care nu aveau aparţinători şi le promitea că îi ajută după externare.

Apoi, mergea acasă la aceştia şi le administra tratamentul medical, sau le făcea cumpărături, contra unor sume de bani, cu care însă nu se mulţumea.

CITEŞTE ŞI: Începe marea restructurare a STPT, după ce ANAF a aprobat planul depus de societate! Ce măsuri vor fi implementate, în perioada următoare?

După ce le câştiga încrederea bolnavilor, asistenta medicală cotrobăia prin locuinţele lor şi fura tot ce îi cădea în mână.

Una dintre victime şi-a dat seama ce se întâmplă, a alertat Poliţia, iar în scurt timp, au demascat-o pe hoaţă.

I-au percheziţionat casa, de unde au ridicat mai multe probe, după care au reţinut-o pentru 24 de ore.

„Femeia încerca și obținerea altor beneficii materiale de la aceste persoane, prin sustragerea unor sume de bani ori bunuri din locuințele persoanelor vătămate. Cu ocazia efectuării percheziției la domiciliul femeii, poliţiştii au ridicat, pentru cercetări, 998 grame de aur, precum și 15.000 de lei și 1.500 de euro, despre care se suspectează că ar fi provenit din comiterea de infracțiuni, prin modul de operare descris”, transmite IPJ Hunedoara.

Astăzi, asistenta medicală va fi dusă în faţa magistraţilor din Deva, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

CITEŞTE ŞI: Impact devastator, între două tiruri! A fost solicitat elicopterul SMURD

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.