Skip to main content

Artă și caritate la bordul celebrului vas Pelicanul! Timișoara se pregătește pentru „Ink the River”

Odată cu sosirea primăverii, pasionații de artă corporală din Timișoara se pregătesc pentru un eveniment cu scop caritabil ce promite să unească spiritul creativ cu ajutorul comunității locale.

Proiectul Ecluze pe Bega se alătură Timișoara Tattoo pentru o cauză nobilă, lansând evenimentul „Ink the River!”, mâine, 24 martie, între orele 13:00 și 17:00, la bordul celebrului vas Pelican.

Cinci artiști tatuatori din Timișoara și-au unit forțele pentru a oferi doritorilor mici tatuaje cu teme nautice, precum pelicanul, egreta, vasul Pelican, țestoasa și ancora.

Toate aceste opțiuni sunt disponibile la un preț unic de 150 de lei, iar banii strânși vor fi donați Centrului „Copii și Zâne”, o organizație non-profit ce oferă programe terapeutice și servicii de recuperare timpurie pentru copii.

Pentru a participa la acest eveniment, programările prealabile sunt obligatorii și pot fi făcute prin intermediul formularului disponibil AICI.

„Ink the River!” servește și ca introducere festivă pentru „Timisoara International Tattoo Convention”, un eveniment de amploare ce va avea loc între 12 și 14 aprilie, la Iulius Town Timișoara.

În plus, acest eveniment cinstește peste 70 de ani de spirit liber și artă corporală, inspirați de moștenirea lui Norman Collins, cunoscut sub pseudonimul Sailor Jerry.

Participanții vor avea ocazia de a experimenta aromele romului Sailor Jerry, aducând un omagiu subculturii unice pe care acesta a creat-o.

Pentru iubitorii de artă corporală și cei care doresc să sprijine o cauză nobilă, „Ink the River!” promite să fie un eveniment memorabil, plin de creativitate și solidaritate comunitară.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.