Skip to main content

Arbalete și săgeți cu vârfuri metalice, confecționate artizanal, confiscate de polițiști din locuința unui bărbat!

Polițiștii hunedoreni au descins astăzi la locuința unui bărbat din Geoagiu, unde au găsit mai multe unelte de vânătoare, confecționate artizanal.

Oamenii legii au confiscat două arbalete și cinci săgeți cu vârf metalic, confecționate artizanal, dar și mai multe butelii de CO2 nepercutate, deținute fără drept.

La data de 23 februarie 2024, polițiștii Serviciului Arme Explozibili și Substanțe Periculoase Hunedoara și Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, au efectuat o percheziție domiciliară  pe raza localității Geoagiu, județul Hunedoara, la locuința unui bărbat, ocazie cu care au fost  identificate ca fiind deținute fără drept, două arbalete confecționate artizanal, un număr de 4 bucăți butelii CO2 nepercutate și un număr de 5 bucăți săgeți confecționate artizanal cu vârfuri metalice”, transmite IPJ Hunedoara.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.