Skip to main content

Apel disperat la 112! Un bebeluş de numai 5 luni, blocat într-o maşină parcată

A fost nevoie de intervenţia pompierilor, după ce o femeie a sunat la 112 şi a cerut ajutor, pentru salvarea unui copilaş blocat într-o maşină.

Este vorba despre un bebeluş de 5 luni, a cărui mamă a intrat într-un cabinet medical de pe bulevardul Dacia din municipiul Hunedoara.

Copilul a rămas în autoturismul parcat pe marginea drumului, cu bunica lui.

CITEŞTE ŞI: Jardiniere, bănci şi coșuri de gunoi ecologice, în locul mormanelor de mizerii! Transformarea rampelor de deşeuri din Timişoara, în zone recreative

Doar că, la un moment dat, femeia a coborât din maşină şi a închis portiera, iar sistemul de blocare automată a autoturismului s-a activat.

Cum nu a mai putut sub nicio formă să deschidă vreo portieră pentru a-şi lua nepoţelul din interior, femeia a intrat în panică şi a cerut ajutor specializat.

„În urmă cu puțin timp, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat faptul că în municipiul Hunedoara, pe bulevardul Dacia, un copil în vârstă de 5 luni a rămas blocat într-un autoturism. La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari care au acționat pentru deblocarea autoturismului”, transmite ISU Hunedoara.

În cele din urmă, copilul a fost scos în siguranță, fără nicio zgârietură, din maşină.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.