Skip to main content

Simonis după ce fratele său a fost ales primar: Evident că la nivel personal am o satisfacție, independent, fără multe șanse, fratele meu a câștigat!

Dublu motiv de bucurie pentru Alfred Simonis! El a câștigat bătălia pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, în timp ce fratele său a obținut funcția de primar într-o localitate de lângă Timișoara.

Gerald Simonis a candidat din postura de independent pentru funcția de primar al comunei Moșnița Nouă. PSD nu a avut candidat aici, susținându-l pe liberalul Florin Bucur, care însă a pierdut alegerile în fața lui Simonis.

Liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, care a câștigat detașat funcția de președinte al Consiliului Județean a recunoscut însă, că vestea privind faptul că fratele său a fost ales primar a adus bucurie în familie.

Oamenii hotărăsc prin vot cine este câștigător și cine este învins. Evident că la nivel personal am o satisfacție, este vorba de o chestiune, care nu are rost să ma ascund și să vă spun că nu e o bucurie pentru mine și pentru familie, pentru faptul că independent, fără multe șanse din sfera politică acordate, fratele meu a câștigat la o mie și ceva de voturi“, a spus Alfred Simonis.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.