Skip to main content

Anunţ de ultimă oră, de la Filarmonica Banatul! Recitalul cameral „EUROPA DIN TIMIȘOARA” se mută la Sala Capitol

Din motive obiective, organizatorii recitalului cameral „EUROPA DIN TIMIȘOARA”, programat inițial la Sinagoga din Cetate, au anunțat o schimbare de locație.

Evenimentul va avea loc la Sala Capitol și va începe la aceeași oră, mâine, 19 septembrie, de la ora 19:00.

CITEŞTE ŞI: Începe procesul lui Octavian Mazilu! Medicul este acuzat că a luat 26 de şpăgi în mai puţin de două luni

Recitalul, susținut de talentații artiști LAURA RISTIC la vioară, MARKO RISTIC la acordeon și SORIN PETRESCU la pian, promite să ofere publicului o experiență muzicală de neuitat.

Pentru cei care doresc să participe la acest eveniment, biletele sunt disponibile pe site-ul Filarmonicii Banatul Timișoara, la casierie și pe platforma myticket.ro: link bilete.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.