Skip to main content

Antonia a murit chiar de ziua ei, împreună cu trei dintre frăţiorii ei! Mesajul postat de mama lor, cu câteva ore înainte de tragedie

Continuă drama familiei care şi-a pierdut patru copii, după ce un incendiu violent a cuprins camera în care erau cu toţii.

Părinţii nu erau acasă, iar cel care a dat alarma a fost Alex, băiatul cel mare, în vârstă de 14 ani.

El a mers în bucătăria situată în alt corp de clădire, pentru a le aduce frăţiorilor, lapte.

Când s-a întors, nu a mai putut intra în cameră, din cauza fumului gros care invadase deja încăperea.

CITEŞTE ŞI: Amendă de 3.000 de lei pentru un timișorean care și-a aruncat gunoaiele cu roaba, la colț de stradă

Chiar şi aşa, copilul a încercat să înainteze, fumul i-a pătruns în plămâni, iar când şi-a dat seama că situaţia este gravă, a fugit la vecini şi a anunţat incendiul.

Între timp au ajuns şi părinţii acasă şi au încercat să intre în camera în care erau Alexandra (6 ani), Andrei (4 ani), Antonia (2 ani) şi Adrian (7 luni).

Nu au reuşit să îi salveze şi s-au intoxicat şi ei cu fum, astfel că toţi trei au ajuns la spital, însă acum sunt în afara oricărui pericol.

“Erau intoxicaţi cu monoxid de carbon. Acum starea lor este mult ameliorată, în urma tratamentului medicamentos şi a supravegherii de pe Secţia ATI. În prezent doar mama mai prezintă o stare complicată, deoarece mai are nişte probleme respiratorii. La analize s-au găsit carboxihemoglobină care atestă expunerea intensă la fum. Ne-am temut că poate au suferit şi arsuri, dar din fericire, nu a fost cazul. Copilul de 14 ani este şi el în continuare aici şi este traumatizat în urma evenimentului”, a declarat managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Raul Pătraşcu.

CITEŞTE ŞI: Sorin Grindeanu pune punctul pe I: Am fost om de stânga, voi fi om de stânga şi voi reveni în PSD

Ceilalţi patru copii ai familiei, două fete şi doi băieţi, au fost găsiţi carbonizaţi.

Cea mai mică dintre fetiţe, Antonia, a murit exact în ziua în care a împlinit doi ani.

Cu doar câteva ore înainte de tragedie, mama fetiţei a postat pe facebook o fotografie a copilei, alături de care a scris “La mulţi ani scumpa mea fetiţă, mami te iubeşte mult îngerasul meu mic”.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.