Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Sorin Grindeanu pune punctul pe I: Am fost om de stânga, voi fi om de stânga şi voi reveni în PSD

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Numele fostului premier Sorin Grindeanu, este tot mai des vehiculat pentru revenirea în PSD şi pentru o funcţie de conducere la nivel national.

Astăzi a fost prezent şi la un eveniment important al partidului, Congresul PSD Olt, unde a stat în prezidiu, alături de preşedintele interimar, Marcel Ciolacu şi secretarul general, Paul Stănescu.

CITEŞTE ŞI: Chinurile groaznice îndurate de o fetiţă de 8 ani, violată de unchiul său! Invididul a ameninţat-o că îi ucide bunica

Sorin Grindeanu a avut şi un discurs în faţa foştilor colegi, vorbind despre nevoia de reformare a partidului, dar şi despre modul în care trebuie să se comporte ca partid de opoziţie.

“E bine să luăm anumite decizii în lunile următoare. Va trebui să le ia PSD dacă nu dorim ca PSD să devină tot mai irelevant pe scena politică. Perspectiva PSD în acest moment nu este nici glorioasă, nici dezastruoasă. Depinde de deciziile pe care le va lua PSD în următoarele luni. Figurile uzate ale PSD trebuie să facă un pas în spate. Voi, cei care ştiţi să aduceţi voturi pentru PSD trebuie să faceţi un pas în faţă fără niciun fel de frică. Dacă PSD nu face aceste lucruri începem să devenim din ce în tot ce mai irelevanţi. Trebuie făcută opoziţie la PNL, dar nu aşa cum au făcut ei, criticând şi măsurile bune ale PSD. Trebuie făcută punctual, cu figuri credibile, cu profesionişti. Nu trebuie să facem compromisuri dacă vrem să recâştigăm încrederea românilor”, a spus Sorin Grindeanu, citat de stiripesurse.ro.

Fost premier şi fost preşedinte al PSD Timiş, Grindeanu a fost tranşant şi în ceea ce priveşte poziţia lui în partid.

A recunoscut că vrea să se întoarcă şi chiar a ţinut să puncteze faptul că a fost dat afară, pe vremea lui Liviu Dragnea.

CITEŞTE ŞI: S-a stabilit cauza incendiului în urma căruia au murit patru copii! A fost deschis dosar penal în acest caz

“O să spun câteva lucruri care o să producă vociferări. Nu pot să mă excludă, că sunt deja exclus. Resursa umană în ultimii ani a fost proastă(…) Eu voi reveni în politica PSD pentru un proiect extrem de serios al PSD, un proiect extrem de serios pentru ţară. Nu ţine isonul unor proiecte personale ale lui X sau Y, indiferent cum o cheamă pe acea persoană. Am fost om de stânga, voi fi om de stânga şi voi reveni în PSD", a mai spus Sorin Grindeanu.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login