Skip to main content

Angajații STPT învață limba engleză! Vor să poată conversa mai ușor cu turiștii care vor vizita Timișoara

Angajații Societății de Transport Public Timișoara se pregătesc să poarte conversații în engleză cu turiștii care vizitează Capitala Europeană a Culturii, în acest an.

La începutul acestei săptămâni, au fost inițiate cursurile de limba engleză pentru personalul STPT care va interacționa direct cu persoanele de alte naționalități care vor veni la Timișoara pentru evenimentele culturale care vor fi organizate pe viitor.

Astfel, 25 de angajați care activează în dispecerat, punctele de vânzare titluri de călătorie și în cadrul grupului de control, au fost organizați în două grupe pentru începători și una pentru intermediari.

Ei au început cursurile de limba engleză predate de profesori acreditați de la International House Timișoara.

Cursurile durează șase săptămâni, fiind organizate în câte două ședințe pe săptămână, pentru fiecare grupă.

Predarea limbii engleze se realizează după un curriculum adaptat sectorului de transport public şi vizează facilitarea unei viitoare comunicări în limba engleză, pe specificul fiecărei categorii de participanţi.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.