Skip to main content

A început urmărirea penală față de bărbatul din Timișoara care și-a ucis fosta soție, după ce a turnat benzină pe ea și i-a dat foc!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un bărbat de 62 de ani din Timișoara, care și-a ucis fosta soție.

Acesta este cercetat pentru omor calificat săvârșit prin cruzimi.

Mai exact, cei doi erau divorțați, însă între timp s-au împăcat și locuiau împreună. Săptămâna trecută, în cursul zilei de luni, în urma unui conflict, cei doi s-au certat, iar bărbatul în vârstă de 62 de ani a turnat benzină pe femeie în vârstă de 61 de ani și i-a dat foc. Aceasta a murit în chinuri groaznice chiar în dormitorul locuinței.

S-a reținut suspiciunea că în seara de 24.09.2023, în timp ce se aflau la locuința din mun. Timișoara, pe fondul unui conflict verbal și al consumului de alcool, numitul T.I. a lovit-o cu un sucitor pe persoana vătămată A.F. (fosta soție cu care locuia în același imobil), iar apoi a turnat combustibil pe aceasta și i-a dat foc, cu o brichetă, după care nu a anunțat incidentul pentru acordarea ajutorului medical victimei, aceasta decedând în dormitorul imobilului, în data de 25.09.2023, ca urmare a leziunilor traumatice provocate prin arsura termică cu flacără”, transmit reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Sâmbătă, bărbatul a fost reținut pentru 24 ore, ulterior pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.