Skip to main content

Anchetă în Poliţie, după o intervenţie revoltătoare a agenţilor! S-a întâmplat după ce un poliţist a murit

Locul unui accident mortal a devenit scena unui conflict de proporţii, în timpul căruia poliţiştii au acţionat într-un mod revoltător.

S-a întâmplat pe data de 20 mai, când un poliţişt a decedat după ce a intrat cu maşina într-un tir.

CITEŞTE ŞI: Video: imagini revoltătoare, cu intervenţia unor poliţişti! Cum au acţionat pentru a îndepărta martorii unui accident?

Accidentul a avut loc pe Calea Timişoarei din municipiul Reşiţa, unde au ajuns de urgenţă mai multe echipaje de intervenţie.

Un martor a filmat o scenă revoltătoare, protagonişti fiind mai mulţi poliţişti care au imobilizat într-un mod violent, un tânăr.

Acum, imaginile au ajuns în spaţiul public, iar reacţia IPJ Caraş-Severin nu a întârziat să apară.

“Pe timpul efectuării cercetării la fața locului a acestui eveniment rutier, a izbucnit un conflict spontan între două persoane aflate în mulțimea adunată lângă perimetrul accidentului. Având în vedere numărul mare de oameni strânși la locul accidentului, pentru evitarea escaladării conflictului și degenerării situației, polițiștii au acționat imediat pentru imobilizarea persoanelor implicate în conflict. Acestea au fost îndepărtate din mulțime și conduse la sediul poliției pentru luarea măsurilor legale. Totodată, Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin a dispus verificări interne cu privire la modul de intervenție a polițiștilor în acest caz, în funcție de rezultatul acestora urmând a fi aplicate măsuri legale”, transmite IPJ Caraş-Severin.

CITEŞTE ŞI: Răsturnare de situaţie! Femeia găsită moartă, într-o baltă de sânge, nu a fost ucisă de concubin! Ce i-a provocat decesul?

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.