Skip to main content

Video: imagini revoltătoare, cu intervenţia unor poliţişti! Cum au acţionat pentru a îndepărta martorii unui accident?

Scenele care au generat proteste de amploare în SUA şi în alte ţări s-au repetat şi la noi, o intervenţie similară fiind filmată de martori.

S-a întâmplat la Reşiţa, iar imaginile care au ajuns în spaţiul public sunt de-a dreptul revoltătoare.

CITEŞTE ŞI: Răsturnare de situaţie! Femeia găsită moartă, într-o baltă de sânge, nu a fost ucisă de concubin! Ce i-a provocat decesul?

În filmuleţ se vede cum doi poliţişti şi un bărbat îmbrăcat în civil, încearcă să imobilizeze un tânăr.

Acesta este pus la pământ, ţinut de cei trei, iar la un moment dat unul dintre agenţi îi pune piciorul pe gât.

Îl încătuşează cu mâinile la spate, apoi tânărul este ridicat de jos şi lovit de o maşină.

“El s-a băgat să îi despartă. El nu o făcut nimic. De ce îl luati? El nu este vinovat, copilul ăla!”, se aude vocea unui martor, care încearcă să îi convingă pe poliţişti să îl lase în pace pe tânăr.

Intervenţia în forţă a agenţilor s-a petrecut la locul unui accident mortal, unde se adunaseră mai mulţi oameni, printre care şi tânărul încătuşat.

CITEŞTE ŞI: Spitalele din Timișoara se redeschid și pentru pacienții non-COVID! Trebuie respectate însă, o serie de condiții

{youtube}SE_OVgDbLZw{/youtube}

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.