Skip to main content

Anchetă de proporții după ce un tânăr a dispărut fără urmă cu mașina prietenului său!

Un bărbat a rămas fără mașină în timp ce o repara ca să o vândă!

Incidentul s-a petrecut seara trecută în municipiul Petroșani. Proprietarul își repara autoturismul pentru ca ulterior să îl vândă. Între timp a venit un prieten al bărbatului, un tânăr de 18 ani, care i-a spus că vrea să ”probeze” mașina. Proprietarul a fost de acord și au plecat împreuna cu autoturismul.

În data de 13 septembrie 2023, în jurul orei 23:00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un bărbat de 41 de ani, din Petroșani, cu privire la faptul că, în seara zilei de 13 septembrie 2023, în timp ce efectua mici reparații la autoturismul personal, pe care dorea să îl vândă, a venit în vizită la acesta un prieten în vârstă de 18 ani, din Petroșani, care i-a spus că vrea să „probeze” autoturismul respectiv”, transmite IPJ Hunedoara.

La întoarcere, cei doi au oprit într-o parcare, pentru ca bărbatul să ia de acasă un cablu. Când s-a întors nici mașina și nici tânărul nu mai erau în parcare.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință, cercetările fiind continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Petroșani, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.