Analize gratuite, la Spitalul CFR Timişoara! Şi tu poţi beneficia de ele

Ambulatoriul integrat al Spitalului Clinic CF Timișoara a redevenit complet funcțional.

Pacienții pot beneficia de consult și investigații într-una dintre cele 14 specialități clinice pentru adulți.

Vorbim de diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, cardiologie, ginecologie, medicină internă, chirurgie generală, urologie, ORL, pneumologie, dermatovenerologie, oftalmologie, neurologie, psihologie și psihiatrie.

CITEŞTE ŞI: Iadul în care s-a trezit un bărbat, după ce a adormit cu ţigara în gură!

Actele necesare pentru consultațiile în ambulatoriu sunt: biletul de trimitere de la medicul de familie sau alt medic specialist, cardul de asigurat și cartea de identitate.

„Din păcate, nu puțini sunt cei care cred în continuare că de serviciile noastre pot beneficia doar angajații CFR. De câțiva ani lucrurile s-au schimbat și a existat o deschidere a noastră. Acum, oricine poate veni pentru consult în spitalul nostru. În ultimul an, am reușit să dezvoltăm Ambulatoriul prin implementarea unui proiect de modernizare și extindere. Am achiziționat aparatură nouă, ultraperformantă, și am crescut numărul cabinetelor de specialitate, și asta pentru că, prin acest Ambulatoriu, este posibilă realizarea unui control interdisciplinar, având mai multe specializări medicale laolaltă”, spune Stela Iurciuc, managerul Spitalului CF Timișoara.

Avantajele funcționării Ambulatoriului în sistem integrat sunt multiple.

În urma consultului de specialitate, medicul poate stabili dacă pacientul trebuie internat într-una dintre secțiile Spitalului Clinic CF sau i se poate administra tratament la domiciliu.

Mai mult, după externare, controalele medicale pot fi făcute tot prin cabinetele din Ambulatoriu.

„Am încercat să dezvoltăm continuu serviciile oferite în Ambulatoriul spitalului nostru. Si asta pentru ca, de fapt, el reprezintă o interfață între medicul de familie și spital. Mai mult, un Ambulatoriu funcțional reduce presiunea asupra medicilor din secțiile spitalului. Degrevăm personalul medical de pe secții. Ca să vă dau un exemplu, numărul de consulturi pe an, pe medic, este la noi de aproape 400 de persoane. Orientarea către internările continue, acolo unde nu este necesar, încarcă foarte mult atât bugetul spitalului, cât și activitatea personalului care lucrează pe secții”, mai precizează Stela Iurciuc.

Programările pentru un consult gratuit în Ambulatoriul Spitalului Clinic CF Timișoara se pot face, de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00, la telefon 0742.892.352.

CITEŞTE ŞI: Timișorenii, invitați astăzi la o dezbatere publică pe tema regenerării urbane a Pieței Traian!

Orarul cabinetelor de specialitate poate fi găsit accesând următorul link:  https://www.spitalcftm.ro/secții/ambulatorii-integrate/ambulator-de-specialitate-cf-timișoara

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Video: Momentul în care un pieton a fost spulberat de o maşină, filmat de camerele de supraveghere

Un accident cumplit s-a petrecut în această seară, în comuna Şag, lângă Timişoara, unde o maşină a lovit în plin, un pieton.

Dănuţ Stoica, la Sursa de Vest fără Filtru

Dănuţ Stoica, primarul comunei Găvojdia, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – joi, 8 decembrie 2022.

Prostie sau interese meschine? Piaţa de Roţi din zona Traian, organizată “după ureche”. Şefii de la SC Pieţe au dat bir cu fugiţii

Deschiderea Pieţei pe Roţi din zona Traian, care va avea loc mâine, este învăluită în mister, chiar şi pe ultima sută de metri.

Încep să sune sirenele, la Timișoara! Primăria anunță că face teste

Primăria Timișoara anunță testarea sirenelor electronice în cadrul unor exerciții de verificare, prin emiterea de semnale scurte și mesaje vocale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.