Skip to main content

Chopstix începe o nouă poveste în Timișoara, la Iulius Town

Sâmbătă, 8 Octombrie, Iulius Town din Timișoara a devenit locul de întâlnire al iubitorilor de preparate ce îmbină gusturi, arome, culori și texturi specifice Asiei.

Înconjurat de prieteni, Daniel Buzdugan a anunțat deschiderea celei de a 21-a locații CHOPSTIX din România și i-a premiat pe cei mai fideli gurmanzi cu un Iphone 13 PRO, 1 Nintendo Switch și 1 Boxă Portabilă JBL.

Premii și iar premii

Într-o atmosferă festivă, CHOPSTIX și-a continuat misiunea de a aduce Asia mai aproape de iubitorii de mâncare asiatică printr-un nou restaurant în România. Locația proaspăt deschisă în Timișoara, la Iulius Town, este a 21-a din portofoliul CHOPSTIX Ready to Box care s-a extins în orașe precum București, Ploiești, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Galați și Timișoara.

În primele zile de la deschidere, timișorenii care au ajuns în Iulius Town s-au putut bucura de savuroasele Snack Box-uri, Noodles, Rice, Chicken, Beef sau Veggies, dar și de meniurile speciale pentru cei mici, produse deja celebre din gama CHOPSTIX.

Cu ocazia lansării noului restaurant, în perioada 7-9 Octombrie, la fiecare porție de Noodles de Pui sau Vită cumpărată, primeai una gratis, iar dacă făceai cumpărături de minim 80 de RON intrai automat în cursa pentru un Iphone 13 PRO, 1 Nintendo Switch sau 1 Boxă Portabilă JBL.

”Zi de zi, CHOPSTIX aduce Asia mai aproape. Recomandările clienților, cât și dragostea lor pentru produsele noastre au impulsionat extinderea rapidă a lanțului de restaurante CHOPSTIX, iar călătoria noastră sigur nu se va opri aici. Vom continua să preparăm produsele noastre cu aceeași atenție ca până acum, să selectăm cele mai potrivite ingrediente și să construim cele mai delicioase preparate” a spus Carmen Vochin, reprezentant CHOPSTIX.

Situat în Iulius Town, în zona de food court, noul restaurant CHOPSTIX este locul unde pot rezona toți iubitorii bucătăriei asiatice. Un mix de ingrediente proaspete, un twist din bucătăria modernă și multă multă pasiune sunt secretul celui de al 21-lea restaurant deschis.

Gustul Asiei este doar la un click distanță
Alege gustul Asiei și bucură-te de o excursie culinară în locațiile noastre sau chiar din confortul casei tale prin aplicațiile de delivery ale partenerilor noștri de livrări.
Vă așteptăm în Iulius Town să descoperiți întregul meniu CHOPSTIX!
Ne vedem acolo!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.