Skip to main content

Ana Blandiana, invitată specială a Universității de Vest din Timișoara, în cadrul conferinței „De ce să vrem să ne amintim?”

Universitatea de Vest din Timișoara organizează mâine, în Aula Magna, conferința intitulată „De ce să vrem să ne amintim?”.

Cei prezenți vor avea ocazia să o cunoască pe invitata specială, Ana Blandiana. Conferința este moderată de profesorul și eseistul Mircea Mihăieș.

Această seară va fi plină de inspirație și reflecție, oferindu-ne oportunitatea de a ne reîntâlni cu poeta Ana Blandiana, o personalitate literară de marcă ce ne va împărtăși gândurile și experiențele sale”, transmit organizatorii.

Cei care vor să se alăture acestui se pot înregistra în prealabil completând formularul disponibil AICI. De menționat faptul că numărul de locuri este limitat, motiv pentru care cei care vor să participe trebuie să se înregistreze în cel mai scurt timp.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați pagina de Facebook UVT și cea specifică „La UVT, Cultura este Capitală”, dar și pe pagina de Instagram „La UVT, Cultura este Capitală”.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.