Amenzi uriaşe! Peste o sută de mii de lei, suma cu care au fost sancţionaţi şoferii azi-noapte

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

A fost razie în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe mai multe drumuri din judeţul Timiş, unde poliţiştii i-au verificat pe şoferi.

Astfel, între orele 19.00 – 03.00, au fost organizate acțiuni cu scopul de a preveni şi combate principalele cauze generatoare de accidente, la care au participat poliţişti de ordine public şi rutieră. Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă”, transmite IPJ Timiş.

CITEŞTE ŞI: Haideţi la Muzeul Satului din Timişoara! Vă aşteaptă o mulţime de surprize, la Târgul Meşterilor Populari

În urma controalelor poliţiştii au aplicat 318 sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere.

Valoarea totală a amenzilor este de  102.900 de lei.

CITEŞTE ŞI: El este ucigaşul fetei de la Timişoara! A fost prins după trei ore de la crimă

De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 32 de permise de conducere și au retras 17 certificate de înmatriculare.

Au fost constate 18 infracţiuni.

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.