Skip to main content

Amenda uriaşă primită de o femeie care a abandonat o pisică rănită! Avertismentul poliţiştilor pentru cei care îşi lasă animalele în voia sorţii

O femeie care a abandonat o pisică lovită, se va gândi de două ori înainte de a mai face aşa ceva, după ce a fost aspru sancţionată de poliţişti.

Femeia a fost observată de trecători, în timp ce a lăsat o plasă cu animalul rănit, pe strada Libertăţii din Reşiţa.

CITEŞTE ŞI: Traficul auto, principala nemulţumire a timişorenilor! Ce cred locuitorii oraşului, despre programul TM2023?

Martorii au anunţat imediat Poliţia, care a reuşit să o identifice şi o prindă în doar câteva ore, pe femeia în vârstă de 48 de ani.

Oamenii legii au sancţionat-o cu o amendă de 12.000 de lei şi atrag atenţia că abandonul animalelor este aspru pedepsit de lege.

Pisicuţa a fost încredinţată unei asociații pentru protectia animalelor, care se va ocupa de tratarea și îngrijirea ei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.