Skip to main content

Apel pentru salvarea căminului pentru oameni fără adopost! Roxana Iliescu le cere consilierilor locali să sprijine funcţionarea acestui adăpost

Scandalul din jurul Centrului de cazare pentru persoane fără adăpost, închis de inspectorii OPC, scoate la iveală adevărata problemă cu care se confruntă cei care administrează locaţia.

Funcţionarea căminului depinde, în cea mai mare parte, de subvenţia de 1.400 de lei pe lună/ beneficiar acordată de la bugetul local.

Banii sunt insuficienţi pentru asigurarea hranei, plata utilităţilor, îngijiirea celor 45 de oameni aflaţi în dificultate şi asigurarea tuturor condiţiilor în care aceştia să trăiesc.

CITEŞTE ŞI: Amenda uriaşă primită de o femeie care a abandonat o pisică rănită! Avertismentul poliţiştilor pentru cei care îşi lasă animalele în voia sorţii

Tocmai de aceea, consilierul local, Roxana Iliescu a decis să îşi doneze indemnizaţia şi face un apel la colegii ei să îi urmeze exemplul.

“Referitor la scandalul de ieri privind Fundația “Timișoara” 89- Centru de cazare pentru persoane rămase fără adăpost, reprezentată prin domnul Petru Ilieșu, mă rezum la a spune doar atât:

Suspendarea activității fundației este pe o durată de 3 luni.

3 luni în care reprezentanții fundației trebuie să îndeplinească măsurile lăsate de autorități.

Cu cât sunt îndeplinite aceste măsuri mai repede, cu atât fundația poate sa-și reia activitatea mai curând.

În consecință, m-am hotărât să donez (art. 1011 alin. 4 Cod Civil- dar manual) suma de 1135 lei acestei fundații, echivalentul indemnizației mele de consilier local pe o lună de zile.

Fac apel cu această ocazie și către colegii mei consilieri locali să-și doneze îndemnizația aferentă pe o lună de zile. Suntem 27! S-ar strânge astfel o sumă importantă pentru fundație în vederea rezolvării problemelor constatate și reluarea activității cât mai repede!”, a scris Roxana Iliescu, pe facebook.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.

Topul Firmelor din Județul Timiș, ediție aniversară! Când are loc evenimentul?

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș va găzdui cea de-a 30-a ediție aniversară a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș, desfășurată sub sloganul: “TOP 30 – Împreună pentru afaceri de succes”.  

Pascal Bruckner, invitat de onoare la deschiderea anului universitar de la UVT

Universitatea de Vest din Timișoara a dat startul noului an universitar 2023-2024 printr-o ceremonie de excepție, avându-l ca invitat special pe celebrul romancier și eseist francez, Pascal Bruckner.

“Nu există drog mai tare decât sexu’!” Rapperul care invocă drogurile, pe scenă, exclus din programul TM2023

Rapperul Guess Who, pe numele său real Laurenţiu Mocanu, a fost oprit miercuri, pentru un control de rutină în traficul din Bucureşti, iar rezultatul DrugTestului a fost pozitiv.

Universul se dezbracă de secrete! Muzeul Naţional al Banatului aduce în prim plan obiecte inedite legate de spațiul cosmic

Muzeul Național al Banatului și Asociația Inițiativă în Educație au pregătit pentru cei interesaţi de univers, o expoziţie inedită, care va fi vernisată miercuri, 4 octombrie, de la ora 17:00.

Cursuri de prim ajutor, în şcolile din Timişoara! 30 de licee şi şcoli gimnaziale s-au înscris deja în proiect

Astăzi, la Timişoara, Inspectoratul Şcolar, Primăria şi Inspectoratul pentru Situaţiide Urgenţă au semnat un protocol de colaborare pentru pregătirea elevilor de a face față unor posibile situații de risc sau de urgență.