Skip to main content

Amendă uriașă pentru un bărbat din Timișoara, care a abandonat saci de deșeuri, pe marginea drumului!

Amendă de 30.000 de lei pentru un bărbat din Timișoara, care a abandonat deșeuri pe domeniul public.

Polițiștii locali aflați în patrulare ieri după-amiază, în jurul orei 17.00, în zona Iosefin, au observat un bărbat care a abandonat pe domeniul public, pe bulevardul Iuliu Maniu, mai mulți saci cu resturi de la materiale din construcții. În urma legitimării acestuia, s-a stabilit că bărbatul are 27 și domiciliul în Timișoara.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că a lăsat cei șapte saci cu glet și trei saci cu moloz în acel loc după ce și-a reamenajat un imobil în zonă.

Bărbatul a fost amendat cu suma de 30.000 de lei și somație cu termen să ridice sacii cu resturi și să îi predea unui agent autorizat.

Poliția Locală anunță că în ultima lună, încă o persoană fizică a fost sancționată cu amendă de 30.000 lei, tot pentru abandonul de deșeuri la intersecția străzilor Moților cu Treboniu Laurian.

Reamintim că potrivit OUG nr. 92/2021 privind regimul deseurilor, articol 20, abandonarea, aruncarea, precum și ascunderea deșeurilor sunt interzise și se sancționează cu amenzi de la 30.000 lei la 45.000 lei, pentru persoanele fizice, si de la 50.000 lei la 70.000 lei, pentru persoanele juridice”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.