Skip to main content

Ce naşte din pisică, şoareci mănâncă! Reacţia coordonatorului AUR Timiş, după plecarea preşedintelui de la Timişoara şi a altor membri

Plecarea lui Cornel Iureş din AUR, după două săptămâni de la semnarea adeziunii, a fost urmată şi de alte demisii, printre care şi cea a preşedintelui filialei Timişoara, Ovidiu Szime.

Liderii organizaţiei judeţene pun plecarea acestuia pe seama protestului de aseară, la care Szime nu ar fi vrut să participe.

“Cu jumătate de oră înainte de protest am primit un mesaj din partea dânsului. Eu personal am fost coleg cu Ovidiu Szime, ca şi secretar la Bucureşti, l-am primit cu braţele deschise în partid, în filială, iar ccum mă văd pus în situaţia să-mi cer iertare faţă de colegii mei, pentru că am avut încredere. Îmi vine în minte titlul unui roman, Ciocoii vechi şi noi, care are şi un motto: ce naşte din pisică, şoareci mănâncă. Cu asta cred că am spus totul”, a fost reacţia lui Mihai Negoescu, coordonatorul AUR Timiş.

De aceeaşi părere este şi deputatul Titi Stoica, cel puţin în cazul lui Ovidiu Szime.

În schimb, când vine vorba despre Cornel Iureş, parlamentarul nu îşi poate explica demisia acestuia.

“E o vorbă în popor: despre foşti să nu vorbeşti niciodată de rău. Despre purtătorul de cuvânt, domnul Iureş, a fost decizia domniei sale, nici noi nu am înţeles-o. Avea o activitate de aproape două săptămâni în partid. Noi, la fel cum facem cu toată lumea, îi credităm cu încredere şi le acordăm şanse să activeze alături de noi. A fost decizia domniei sale, pe care nu aş vrea să o comentez. În ceea ce îl priveşte pe domnul Ovidiu Szime şi pe ceilalţi colegi, pentru că am înţeles că au mai plecat doi colegi, care veniseră cu el, singura mea explicaţie logică este că atunci când au fost puşi în faţa faptului de a trimite sau de a pune lumânări la sediul PSD, cred că nu au putu face acest lucru. Noi ne cerem scuze tuturor, pentru că am avut colegi care nu au avut curaj”, a spus Titi Stoica.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.