Alina-Ștefania Gorghiu: Florin Iordache nu va rămâne la conducerea Consiliului Legislativ după 6 decembrie

România are nevoie de Parlament nou, care să reprezinte voință politică a electoratului și care să garanteze funcționarea instituțiilor cheie caracteristice unui stat de drept, transmite Alina-Ștefania Gorghiu, candidata aflată pe primul loc pentru Senat a organizației PNL Timiș.

„Singurul partid care și-a asumat guvernarea cea mai grea după 1989 este PNL. A unei Românii sărăcite de toate guvernele PSD. În plus, a apărut criza COVID-19. Astfel, misiunea guvernului Orban a fost clară: să rezolve la foc automat toate problemele. Noi și vechi. Din fericire pentru toți, PNL este partidul care nu abdică de la responsabilitatea pentru România. Singurul partid din România care, repet, nu a fugit de guvernare!”, spune Alina-Ștefania Gorghiu.

CITEŞTE ŞI: Camera de Comerț Timiș continuă seria acțiunilor privind economia circulară!

Senatoarea PNL Timiș susține că o guvernare de succes este aceea care are cetățeanul în centrul acțiunilor sale:

„Dar, pentru un rezultat sigur, actorii importanți ai statului trebuie să tragă în aceeași direcție: autorități locale, Președinție, for legislativ. Singura piesă care lipsește din acest TOT funcționabil este un Parlament legitim. Pentru asta e nevoie de alegeri pe 6 decembrie”.

PSD se teme de democrație. De aceea nu vor alegeri la termen”, afirmă senatoarea liberală. „Vor oameni ca Renate Weber la Avocatul Poporului și ca Florin Iordache la Consiliul Legislativ. În ideea că tot ei vor face legea în România. Nu înțeleg că așa nu se mai poate și că românii nu îi mai vor. Altfel, de ce nu spun că alegeri în vreme de pandemie se organizează și în alte state. Nu am văzut niciun PSD-ist să critice alegerile din iulie din Croația și Macedonia de Nord sau pe cele din Germania, Italia, Elveția, organizate în luna septembrie. Cehia și Lituania au avut scrutine în octombrie. Duminică, vecinii moldoveni au fost la urne, iar pe 3 noiembrie toți ochii au fost pe cele din SUA. Așadar, PSD să facă bine și să nu mai speculeze electoral criza COVID-19. Alegerile sunt esența democrației. Guvernul PNL se va asigura că, pe 6 decembrie, măsurile de protecție sanitară vor fi respectate. Iar viitorul Parlament va lămuri situațiile controversate legate de șefiile unor instituții cheie pentru un stat de drept, inclusiv cea a lui Florin Iordache la Consiliului Legislativ. E nevoie de un nou Parlament, ales democratic! Doar așa vom rezolva veriga lipsă înainte de a porni în forță Dezvoltarea României”, încheie Alina-Ștefania Gorghiu.

CITEȘTE ȘI: Accident cumplit! O femeie a murit pe loc după ce a fost lovită, în plin, de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

Foto şi Video: Retragere cu torţe, la finalul sărbătorii de 1 Decembrie, de la Timişoara

În urmă cu puţin tim, la Timişoara s-au încheiat manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.