Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Camera de Comerț Timiș continuă seria acțiunilor privind economia circulară!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerț din Timiș organizează un semniar pe tema economiei circulare.

În cadrul Proiectului “Western Balkan Circular and Climate Innovation – BEACONS”, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu partenerii organizează în data de 11 noiembrie 2020, în intervalul orar 12.00 - 13.40, un nou webinar din seria de șapte acțiuni prevazute în proiect, cu temă: “Sisteme circulare de mare randament și eficicacitate bazate pe apă și materiale”.

CITEȘTE ȘI: Accident cumplit! O femeie a murit pe loc după ce a fost lovită, în plin, de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Scopul principal al webinar-ului este acela de a promova cooperarea circulară transnațională și de a evidenția principiile cheie ale fluxurilor de materiale naturale, modul în care se pot integra fluxurile de materiale industriale și economice în cele naturale, închizând astfel bucla (procesul). 

Proiectul CE BEACONS vizează în principal construirea unui ecosistem transnațional în regiunea balcanică, pentru  punerea în aplicare a inovării circulare în afaceri și crearea de piețe circulare și este  derulat de CCIA Timiș în colaborare cu Institutul pentru Climă, Mediu și Energie Wuppertal (Germania), Cleantech (Bulgaria), Camera de Comerț și Industrie a Serbiei, Centrul de Cercetare și Inovare în IC&T Atena și Cirekon Belgrad.

CITEȘTE ȘI: Ultimă oră! Opt localități din Timiș au intrat în carantină, de noaptea trecută! Poliția a ieșit pe străzi

Înregistrarea participării se face accesând link-ul: https://www.eventbrite.com/e/127425951451

Ultima modificare Joi, 05 Noiembrie 2020 11:39

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login