Skip to main content

Alin Nica rămâne preşedintele PNL Timiş! Ciucă spune că tensiunile din filială sunt orgolii personale

Cinci ore au durat discuţiile dintre primarii liberali din Timiş şi preşedintele partidului, Nicolae Ciucă, prezent astăzi la Timişoara, tocmai pentru a tranşa problemele din organizaţie.

Asta în contextul în care, filiala a rămas împărţită în două tabere, pro şi contra lui Alin Nica.

Unii cereau demiterea lui din funcţia de preşedinte PNL Timiş, supăraţi că, în calitate de lider al Consiliului Judeţean, acesta aloca fonduri către Primării în funcţie de relaţii personale, nu de nevoi şi proiecte.

Ceilalţi spun că schimbarea lui Nica este inoportună, pentru că urmează un an cu patru tururi de alegeri,

CITEŞTE ŞI: Restricții de circulație în weekend, pe strada Surorile Martir Caceu, în zona intersecției cu Aleea Ripensia!

Ciucă a ascultat argumentele celor două tabere, după care a avut discuţii între patru ochi, cu fiecare primar prezent la întâlnire.

Raportul dintre primarii mulţumiţi de activitatea lui Nica şi cei care l-ar dori plecat din fruntea PNL Timiş a fost de 32 la 10.

„A fost supusă la vot situația ca atare și votul a fost cât se poate de favorabil actualei conduceri, ca atare conducerea își vede în continuare de treabă. Așa mi se pare democratic, așa mi se pare corect. Rămâne în sarcina actualei conduceri a filialei să rezolve aceste probleme. Problemele nu sunt atât de grave. Acolo unde sunt foarte grave a rămas să continuăm discuţiile să vedem care este soluția. Toate chestiunile astea țin de relațiile interpersonale, de orgoliile persoanele, iar vrei să faci echipă într-un partid politic trebuie să faci și sacrificiul de orgoliu”, a spus preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

De cealaltă parte, Nica anunţă că va discuta cu fiecare dintre primarii care îl contestă, pentru a pune capăt tensiunilor alimentate, spune el, de adversarii politici.

„Filiala eu zic că va ieși întărită, pentru că toate aceste zvonuri care s-au derulat în ultima vreme legat de probleme din filiala Timiș vă spun foarte clar că au fost hrănite și dezvoltate de către adversarii noștri politici (…) Cred că discuția de astăzi a fost una edificatoare, clarificatoare, poate după multă vreme unii dintre colegi nu și-au spus ce aveau pe suflet și cred că sub acest aspect lucrurile au stat foarte bine, pentru că se mai vorbea pe la colțuri, se denaturau anumite spuse ale mele, sau eu auzeam anumite lucruri spuse de ei la adresa mea, iar această zvonistică a amplificat anumite tensiuni. Dar mă bucur că azi am lămurit absolut toate chestiunile majore. Rămân evident de lămurit anumite chestiuni particulare, în plan personal, și voi merge la fiecare dintre colegii mei ca să lămurim și aceste aspecte punctuale”, a spus Alin Nica, preşedintele PNL Timiş. .

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.