Skip to main content

Restricții de circulație în weekend, pe strada Surorile Martir Caceu, în zona intersecției cu Aleea Ripensia!

Atenție, șoferi! Noi restricții, pe perioada weekend-ului, în Timișoara.

La solicitarea Societății Drumuri Municipale, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei a aprobat restricționarea traficului rutier pe strada Surorile Martir Caceu, în zona intersecției cu Aleea F.C. Ripensia.

Astfel, începând de mâine dimineață, 25 noiembrie, începând cu ora 08:00 și până duminică, 27 noiembrie, la ora 05:00 dimineața se vor continua lucrările de reparații la infrastructura rutieră a drumului.

Având în vedere că timpii de circulație în zona de lucrări ar putea fi afectați, reprezentanții municipalității recomandă conducătorilor auto să urmeze rute ocolitoare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.