Skip to main content

Atenție șoferi! Se închide traficul în toată zona centrală a Timişoarei, în acest final de săptămână!

Șoferii din Timişoara vor trebui să ocolească, duminică, zona centrală a oraşului, deoarece circulaţia va fi complet oprită, pentru desfășurarea unei competiții sportive.

Este vorba despre cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge, la care s-au înscris peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele.

Cursă ciclistă se va desfăşura pe categorii, reunind copii, sportivi profesioniști și amatori.

În preambulul competiției, mâine, între orele 16:00-19:00, organizatorii dau startul antrenamentelor pentru Poli Bike Challenge 2024.

Cycling Warm-Up este compus din trei sesiuni intense, energice și distractive, alături de antrenorii de la World Class România, pe platoul din fața Operei:

-16:00 – Dynamic Ride

-17:00 – Mountain Ride

-18:00 – Power Ride

Deschiderea oficială a Poli Bike Challenge 2024 va avea loc duminică, la ora 11:30., când rectorul Universităţii Politehnica, Florin Drăgan, va da startul competiției.

Evenimentul va fi moderat de Alexandru Ciocan, fost președinte al Federației de Ciclism și comentator sportiv la Eurosport.

La ora 11:45 se va pleca în turul festiv, după care se va da startul curselor pe categorii, după cum urmează:

-Cursa family – ora 12:00 ( destinată categoriilor de familie și copii 3-8 ani)

-Cursa copii 1 – ora 12:20 ( destinată categoriilor de copii 5-6 ani)

– Cursa copii 2 – ora 12:40 (destinată categoriilor de copii 7-8 ani)

-Cursa copii 3 – ora 13:00 ( destinată categoriilor de copii 9-10 ani)

-Cursa copii 4 – ora 13:20 (destinată categoriilor de copii 11-12 ani)

-Cursa copii 5 – ora 13:40 (destinată categoriilor de copii 13 -14 ani)

-Cursa Open – ora 14:00 (destinată tuturor persoanelor cu vârsta mai mare de 15 ani)

-Cursa Amatori – ora 15:00 (destinată cicliștilor licențiați sau nelicențiați)

-Cursa Elite – ora 16:00 (destinată cicliștilor licențiați care fac parte din categoria Elite)

La ora 18:00 va avea loc festivitatea de premiere, unde vor fi recompensați cei clasați pe locurile 1 – 5, masculin și feminin, la cursa Open (premii între 100 – 500 de lei), locurile 1 – 3, masculin și feminin, la categoria Amatori (premii între 200 – 400 de lei), locurile 1 – 3, masculin, feminin, under 23, juniori și cadeți, la cursa Elite (premii între 400 – 800 lei).

Premiile la cursele copiilor vor consta în produse și obiecte oferite de partenerii UPT, fiind organizată o tombolă la care se vor acorda două biciclete pentru copii, dar și alte premii oferite de Sport Guru.

Ca și la edițiile precedente, toți banii strânși din taxa de participare vor fi donați pentru susținerea unor sportivi cu rezultate excepționale, din cadrul Clubului Politehnica.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a celei de-a III-a ediții a Poli Bike Challenge, traficul rutier va închis duminică, între orele 11:30-17:00, pe traseul: Piața Victoriei – Piața Iancu Huniade (Parcarea Modex) – Strada 20 Decembrie 1989 – Bulevardul Constantin Diaconovici Loga – Bulevardul Regele Ferdinand I – Strada 20 Decembrie 1989 – Bulevardul Ion C. Brătianu (tronson Piața Iancu Huniade – breteaua de întoarcere din zona intersecție cu str. Michelangelo) – Strada Carol Telbisz – Strada Dimitrie Cantemir- Strada Lucian Blaga – Piața Iancu Huniade (Parcarea Modex) – Piața Victoriei.

Competiția ciclistă „Poli Bike Challenge” este un eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas, susținut de parteneri din mediul privat și este inclusă și în calendarul Federației Române de Ciclism.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.