Skip to main content

Alianţa PSD-PNL va avea majoritate în CJT! Vezi lista completă a consilierilor judeţeni care vor fi învestiţi, la toamnă

Dacă la Consiliul Local Timişoara, atât Alianţa de Dreapta cât şi Alianţa PSD-PNL au nevoie de aleşii de la AUR pentru a forma majoritatea, la CJT lucrurile sunt simple.

Cu 129.931 de voturi obţinute, conform numărătorii parţiale, PSD-PNL va avea 20 de consilieri judeţeni din totalul de 37.

Aceştia sunt:

 1. Alexandru Iovescu – PSD
 2. Marin Popescu – PNL
 3. Aura Danielescu – PSD
 4. Mihaela Calescu – PNL
 5. Radu Țoancă – PSD
 6. Lucian Blaga – PNL
 7. Gabriela Popovici – PSD
 8. Marcel Avram – PNL
 9. Alexander Degianski – PSD
 10. Ciprian Bogdan – PNL
 11. Ioan- Ștefan Szatmari – PSD
 12. Nicolae Bitea – PNL
 13. Cristian Sorin Hațegan – PSD
 14. Alin Popoviciu – PNL
 15. Luminița Țundrea – PSD
 16. Andrei Cotețiu – PNL
 17. Mihaela Șora- PSD
 18. Cosmin Costa- PNL
 19. Claudiu Gabriel Baiaș – PSD
 20. Ioan Cosmin Lazăr- PNL

Alianţa Dreapta Unită a adunat 75.044 de voturi, ceea ce îi aduce 11 mandate de consilieri judeţeni, dintre care cinci provin de la USR, cinci de la Forţa Dreptei şi unul de la PMP.

 1. Alin Nica – Forța Dreptei
 2. Vlad- Ioan Șendroiu – USR
 3. Ionuț- Adrian Sârbu – Forța Dreptei
 4. Ligia Dugulescu – PMP
 5. Alexandra- Viviana Țecu – USR
 6. Cornelia- Elena Micicoi – Forța Dreptei
 7. Zoltan Nemeth – USR
 8. Mihai- Eugen Vâlceanu – Forța Dreptei
 9. Călin- Claudiu Badiu – USR
 10. Marius Hiticaș – Forța Dreptei
 11. Laurențiu- Vasile Marian – USR

Cea de-a treia formaţiune care a trecut pragul de 5% pentru accederea în Consiliul Judeţean este Alianţa pentru Unirea Românilor.

Partidul condus, la nivel naţional, de George Simion a obţinut 33.840 de voturi, ceea ce înseamnă cinci mandate.

 1. Mihai Negoescu
 2. Adrian Vasile Iacob
 3. Marcel Mihoc
 4. Lucian Elon Gligor
 5. Ion Marian Coandă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.