Skip to main content

Doi copii au ajuns de urgență la spital, după ce mașina în care se aflau s-a înfipt într-un copac!

Echipaje de poliție și medici au intervenit de urgență, la locul unui accident rutier cu trei victime.

Totul s-a întâmplat cu puțin timp în urmă, pe șoseaua care leagă localitatea Sânandrei de Timișoara, când o femeie de 27 de ani a pierdut controlul volanului, ajungând pe partea opusa de mers, ulterior intrand direct într-un copac de pe marginea drumului.


În urma impactului extrem de puternic, atât tânăra șoferiță, căt și doi copii în vârstă de 3 și 6 ani, ambii pasageri în autoturism, au fost răniți și transportați la spital.


Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a ieșit negativ.


Acum, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.