Skip to main content

CCIA Timiș invită firmele într-o misiune economică multisectorială în Canada și Statele Unite ale Americii!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.

Evenimentul are ca scop facilitarea colaborării între companiile din România și partenerii internaționali, prin schimburi de experiență, identificarea de noi parteneriate și noi oportunități de afaceri, în funcție de interesul exprimat.

Programul misiunii economice cuprinde:

  • Participarea la întâlniri de tip B2B menite stabilirii de contacte directe cu firme din Canada, organizate în colaborare cu Consulatul General al României în Montreal;
  • Participarea la întâlniri de afaceri și discuții la Camera de Comerț Româno-Americană din New York, partener devenit tradițional al CCIAT.

Costul participării la misiunea economică este 3.790 euro pentru membri CCIAT și include:

  • Transport cu avion Budapesta – Paris – Montréal, Montréal – New York, New York  – Paris – Budapesta;
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport în Montréal și New York;
  • Transfer Timișoara – aeroport Budapesta și retur;
  • Cazare la hotel 4* (4 nopți în Montréal și 6 nopți în New York);
  • Suport logistic și administrativ pe toată durata misiunii economice;
  • Sprijin în obținerea vizelor și a altor documente necesare pentru deplasare.

Costul poate varia în funcție de data achitării biletului de avion al cărui preț poate crește.

Termenul de confirmare a participării este 14 iunie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.