Skip to main content

Alfred Simonis, la ieșirea din Secția de Vot: Am votat oameni care pot constrânge Guvernul, indiferent de culoarea politică a acestuia, să aducă bani și investiții

Președinte al Camerei Deputaților și candidat la șefia Consiliului Județean Timiș, Alfred Simonis a votat, în urmă cu puțin timp, la secția de la Școala Generală 30, unde și-a exprimat dreptul constituțional și partenerul său de alianță, Nicolae Robu.

“Am votat pentru oameni care au propus proiecte, în toată această campanile electorală, nu dezinformări și minciuni, oameni care s-au dedcat, în ultimii ani, investițiilor și atragerilor de investiții în Timiș, nu doar în Campania electoral, oameni care își doresc să se implice în activitatea de îmbunătățire a atragererii de și a implementării de proiecte în județul Timiș și în municipiul Timișoara, nu doar în campania electorală, oameni care știu să facă mai mult decât PR și imagine. Am votat pentru oameni care își doresc și pot să atragă investiții guvernamentale importante, oameni care pot constrânge Guvernul, indiferent de culoarea politică a acestuia, să aducă bani și investiții în județul care contribuie cel mai mult la bugetul de stat, după capitală. Am votat pentru oameni care își doresc ca Timișoara și Timișul să revină în fruntea clasamentelor acestei țări, oameni care au demonstrate că au capacitatea să facă asta”, a declarat Alfred Simonis, după ce și-a exprimat dreptul constituțional.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.