Skip to main content

Nicolae Robu a votat pentru un oraș sigur, în care se trăiește frumos! De ce spune că este importantă prezența la urne?

La ora 9:00 fix, fostul primar al Timișoarei și candidat pentru un nou mandat, s-a prezentat la Secția de Vot amenajată în incinta Școlii Generale nr. 30, pentru a-și exprima dreptul constituțional.

Nicolae Robu a venit alături de soția și fiul lui, de șeful său de campanie, Ionuț Gaiță, și de președintele PNL Timișoara, europarlamentarul Cristian Bușoi.

„Am votat pentru o șansă pentru Timișoara, să fie din nou ce a fost și mai mult decât atât. Adică orașul florilor, orașul cel mai dinamic din România, orașul sigur, orașul în care se trăiește frumos, cu evenimente culturale elevate și un oraș cu un curs sănătos. Este foarte important, în democrație, ca ceea ce rezultă, în urma alegerilor, să reflecte cu adevărat punctele de vedere, opțiunile, cetățenilor. Dacă se prezintă foarte puțini, evident că relevanța segmentului de votanți pentru fiecare candidat, partid, respectiv grupare de partide, este mai mică”, a spus Nicolae Robu, la ieșirea de la urne.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.