Skip to main content

Raul Olajos vrea o Timișoară integră! „Am votat pentru o Timișoară a fiicei mele, a părinților, o Timișoară a voastră”

Până la această oră, în județul Timiș au votat, la alegerile locale, 58.457 persoane, iar printre acestea se numără și candidatul Reper, la Primărie, Raul Olajos.

Olajos și-a exprimat dreptul constituțional la secția amenajată în cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, din zona Lipovei și face apel la alegători să iasă în număr cât mai mare la vot.

„Am votat astăzi, la secția 180 pentru o Timișoară altfel, o Timișoară a vecinilor, o Timișoară a fiicei mele, a părinților, o Timișoară a voastră, o Timișoară a tuturor celor care muncesc onest, care își văd de activitatea lor de zi cu zi, care stau departe de jocurile de culise și de partid, care nu sunt interesați de ideologii care au de ce să se îngrijească, familie, prieteni părinți. Am votat pentru un viitor, pentru un prezent diferit, un trecut care nu se poate întoarce, pentru o Timișoară onestă o Timișoară meritocratică și o Timișoară muncitoare și de bun simț. Și nu în ultimul rând, pentru o Timișoară integră. Vă aștept la vot”, a declarat Raul Olajos, la ieșirea de la urne.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.