Skip to main content

Alertă pe Aeroportul Timişoara! A fost declanşat planul roşu de intervenţii, după o ameninţare cu bombă

Mobilizare uriaşă de forţe, pe Aeroportul din Timişoara, când un avion care decolase din Polonia, cu destinaţia Egipt, a aterizat de urgenţă.

Totul după ce a fost anunţată o bombă, la bordul aeronavei în care erau 123 de pasageri şi şapte membri ai echipajului.

Ameninţarea cu bombă a venit în momentul în care avionul, care aparţine unei companii din România, era în spaţiul aerian al Serbiei.

Imediat, aeronava a fost direcţionată către Aeroportul Internaţional Traian Vuia, unde a aterizat la miezul nopţii.

În paralel, la Timişoara a fost declanşat planul roşu de intervenţii, iar zeci de maşini de pompieri, ambulanţe şi pirotehnicieni au împânzit aeroportul.

Toţi pasagerii au fost debarcaţi în siguranţă, iar avionul a fost garat într-o zonă mai îndepărtată, unde a fost minuţios verificată de specialişti în materiale explozive.

Din fericire, s-a dovedit că alarma a fost falsă, dar chiar şi aşa, pasagerii au fost cazaţi la un hotel din Timişoara, urmând să îşi continue astăzi călătoria.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.