Skip to main content

Alertă la Timişoara, după ce un deţinut a evadat! Sunt căutări ample în tot oraşul

S-a dat alarma, la Timişoara, puţin după miezul nopţii, când a fost observată dispariţia unuia dintre deţinuţii care erau la punctul de lucru de la un centru logistic de distribuţie a anvelopelor.

Este vorba despre Flaviu Tiberiu Sava, condamnat la 2 ani de închisoare, pentru furt.

CITEŞTE ŞI: Video: Cum arată noul proiect pentru reconfigurarea Pieţei Mocioni din Timişoara? Laţcău spune că modificările ţin cont de sugestiile locuitorilor din zonă

Au început imediat căutările, iar la toate ieşirile din oraş au fost instituite filtre ale poliţiştilor.

Oamenii legii cer şi ajutorul populaţiei, astfel că cei care au informaţii despre acest deţinut care a evadat sunt rugaţi să sune la 112 sau să alerteze cea mai apropiată secţie de Poliţie.

„În jurul orei 0.59 s-a constatat că deţinutul SAVA TIBERIU FLAVIUS, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, clasificat în regim semideschis, a părăsit punctul de lucru exterior DIETRICH HONOLD. În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră”, transmit reprezentanţii Penitenciarului Popa Şapcă Timişoara.

          

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Compania Retim, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, aduce la cunoștința clienților și colaboratorilor săi informații referitoare la programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sărbătoare legală „Rusalii”.
Primăria Timișoara anunță închiderea traficului rutier, în mai multe zone ale orașului, pentru continuarea lucrărilor de întreținere și reparare a  drumurilor, precum și a rețelelor de apă și canalizare.
Din dorința de a-i familiariza pe liceeni cu viața de student, de a-i ajuta pentru o mai bună orientare în carieră, de a reduce rata abandonului universitar, ligile studențești din Universitatea Politehnica Timișoara îi provoacă pe elevi să participe la două tabere de vară organizate în cadrul UPT, unde vor avea ocazia de a avea […]