Skip to main content

A fost capturat deţinutul care e evadat din Timişoara! Unde a fost găsit de poliţişti?

La aproape 11 ore de când a fost descoperită dispariţia lui, de la un punct de lucru din Timişoara, deţinutul Flavius Tiberiu Sava a fost prins.


Tânărul, în vârstă de 25 de ani, era în zona gării din localitatea Remetea Mare, unde a fost încolţit de poliţişti.

Acesta a fost ridicat şi dus la audieri, după care va fi din nou încarcerat în Penitenciarul Popa Şapcă din Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Alertă la Timişoara, după ce un deţinut a evadat! Sunt căutări ample în tot oraşul

Deţinutul riscă acum suplimentare pedepsei pe care o avea de ispăşit pentru furt calificat şi, cel mai probabil, nu va mai beneficia de regimul semideschis care îi permitea să lucreze în afara Penitenciarului.

“Vă informăm că deţinutul SAVA TIBERIU FLAVIUS care, astăzi, 27.06.2023, a părăsit punctul de lucru exterior DIETRICH HONOLD, a fost identificat și capturat, în jurul orei 10.47, pe raza localității Remetea Mare de către o echipă de căutare constituită din polițiști de penitenciare, angajați ai Penitenciarului Timișoara în colaborare cu angajații din structurile de apărare națională. În legătură cu fapta săvârşită, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. De asemenea, pentru deținut se va declanşa procedura disciplinară și, în funcţie de rezultatele acesteia, se  vor dispune măsurile legale. Având în vedere că fapta săvârșită este asimilată evadării, reiterăm că aceasta se pedepsește conform prevederilor art. 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani”, transmit reprezentanţii Penitenicarului Popa Şapcă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.