Skip to main content

Start la cumpărături! Începe o nouă ediţia a Salonului Industriei Ușoare, la care vor fi prezenţi peste 50 de producători şi comercianţi

Salonul Industriei Ușoare, manifestare devenită tradițională pe piața de profil din vestul țării, revine la Timișoara, cu o nouă ediție!

Evenimentul va avea loc în perioada 22-26 mai, la Centrul Regional de Afaceri.  

Și-au anunțat participarea peste 50 de companii din țară, atât producători cât și comercianți, care vor oferi spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, produse cosmetice, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, altele.

Totodată, târgul de Produse Tradiționale din exterior întâmpină vizitatorii cu dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie, articole de artizanat și unități de alimentație publică. 

Expoziția va fi deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 – 20:00, iar duminică între orele 10:00 – 18:00.

Intrarea publicului este gratuită.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.