Skip to main content

Alertă, la Spitalul Județean Arad! Pompierii, mobilizați de urgență, după ce un salon a fost inundat de fum

S-a dat alarma, în urmă cu foarte puțin timp, în secția de hemtologie a Spitalului Județean Arad, după ce un salon s-a umplut de fum.

La fața locului au ajuns de urgență, mai multe echipaje de pompieri, iar cei patru pacienți internați în salonul afectat au ieșit singuri, înainte de a se întâmpla o nenorocire.

„Pentru misiune au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, încadrate cu 13 subofițeri”, transmite ISU Arad.

Din fericire, nu a fost vorba despre un incendiu, ci despre o degajare mare de fum care provenea de la un corp de iluminat supraîncălzit din interiorul salonului.

Pompierii au acționat pentru ventilarea încăperii și înlăturarea eventualelor pericole.

Nu a fost necesară evacuarea celorlalte persoane aflate în interiorul spitalul, iar cei patru pacienți din salonul afectat au fost transferați în siguranță, în altă încăpere.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.