Skip to main content

Disperarea unei familii din Timișoara! O fată de 13 ani a dispărut în toiul nopții

S-a dat alarma în această dimineaţă, când părinţii unei fete de 13 ani, din Timișoara, au anunţat Poliţia despre dispariţia copilei.

Poliţiştii timișeni fac verificări pentru depistarea copilei.

În această dimineață, în jurul orei 09:30, polițiștii Serviciului Investigaţii Criminale Timiș au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul nopții trecute, Lăcătușu Adelina ar fi plecat voluntar de la domiciliul său din Timișoara, într-o direcție necunoscută, iar până în prezent nu a mai revenit.

Fata are următoarele semnalmente: înălțime 1,50 de metri, constituție slabă, păr lung brunet, ochi căprui și era îmbracată cu o vestă roz, blugi negri și pantofi sport mov.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.