Skip to main content

Alertă în vestul țării! Un deținut a evadat din penitenciar

S-a dat alarma în această după-masă, în vestul țării, după ce un deținut a reușit să evadeze din închisoare.

Felegyhazi Șandor, în vârstă de 32 de ani, era clasificat în regim deschis și fusese scos la muncă, alături de alți șapte deținuți.

Aceștia erau supravegheați de un agent al Penitenciarului Oradea.

La un moment dat, fiindcă începuse ploaia, deținuții și agentul s-au adăpostit într-o clădire dezafectată din zonă. Însă, atunci când agentul i-a numărat, a observat că cineva lipsea.

Omul și-a alertat colegii, care au blocat căile de acces pe posibilele direcții de deplasare și au început căutările. 

CITEȘTE ȘI: Timişul se mândreşte cu el! Sergiu Novac este elevul care s-a calificat la Balcaniada de matematică

Deținutul primise o pedeapsă de doi ani pentru furt calificat și, totodată, are și alte antecedente penale.

Atunci când a evadat, omul purta o pereche de pantaloni negri, bluză de tip camuflaj, fără fermoar și încălțăminte sport de culoare neagră.

CITEȘTE ȘI: Polițiștii locali se justifică! Au parcat pe două locuri destinate persoanelor cu handicap pentru că erau în misiune

La finalul anului, bărbatul ar fi putut fi eliberat condiționat.

Însă, fiindcă a ales să fugă din închisoare, bărbatul riscă acum o prelungire a pedepsei de la șase luni la trei ani.

Oricine deține informații despre deținut sau îl recunoaște pe stradă este rugat să se prezinte la cea mai apropiată unitate de poliție, să apeleze la numărul de urgență 112 sau la Penitenciarul Oradea, la numerele de telefon: 0259419881, 0259419882.

sursa foto: bihoreanul.ro

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.